Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 23.11.2011.
11:41
B92 A
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da ne isključuje mogućnost da posle izbora novu vladu formiraju Demokratska stranka i Srpska napredna stranka.
Sreda 23.11.2011.13:05
1 DEO: Predajući dužnost predsednika Savezne Republike Jugoslavije Vojislavu Koštunici, Slobodan Milošević je svojom mesijanskom retorikom poručio onima koji su ga oborili, a i onima koji su i srcem i dušom još uvek bili uz njega, da se zahvaljuje što su ga lišili velikih briga, koje će sada moriti njegovog naslednika. Ukratko, rekao je, obraćajući se javnosti poslednji put, da Srbiju čekaju dramatični dani i godine u kojima će biti izgubljeno Kosovo i Sandžak, da će doći na red i odvajanje Vojvodine, da će zemljom vladati predstavnici najprljavijeg kapitala sa Zapada.
Sreda 23.11.2011.13:06
2 DEO: Da će osim otimanja teritorije i suvereniteta biti zbrisana tradicija, kultura i sve što bude stalo na put globalnim osvajačima, da će, jednom rečju, zavladati jedno novo ropstvo i da će sve to imati trajne posledice od kojih se ni država ni narod više neće oporaviti. Ako je tada i bilo prirodno i razumljivo da u opštoj euforiji niko ozbiljno ne shvati njegovo upozorenje i najavu prave apokalipse, danas više nema nikakve sumnje da je govor Slobodana Miloševića zaista bio proročki govor... Mnogo toga se iz njegovog predviđanja i ostvarilo.
Sreda 23.11.2011.13:09
Prvo, nije tačno da je obavezno da se zemlje u tranziciji rasloje, da dve trećine njenog stanovništva dođu u poziciju da se bore za goli život, ili bukvalno gladuju, a upravo takvu tranziciju je zamišljao pokojni Đinđić. S druge strane, premijer Đinđić, koji se kasno oženio, a u Nemačkoj je živeo zahvaljujući vremešnim damama koje su ga izdržavale, u politiku je uveo dečurliju, nesvršene studente koji su postali njegovi savetnici, doministri, direktori javnih i društvenih preduzeća. Nemanja Kolesar, sa 26 godina, bio je šef kabineta premijera Đinđića.
Sreda 23.11.2011.13:20
Srećom, Boris Tadić je pri kraju svoje vladavine. Vlada SAD namerava da u oktobru zamrzne imovinu Borisa Tadića i petorice njenih ministara. Po svemu sudeći, američka služba DEA raspisaće za Tadićem crvenu poternicu, optužujući ga da je stajao iza narkobosa Darka Šarića, kome je ovaj optuženi punio budžet i njegov lični konto! Hoće li odlaskom Borisa Tadića i njegovi njakavci otići iz života, ili u zatvor, na doživotne robije?
Sreda 23.11.2011.17:20
Тадић је направио тај СНС, те према томе, сасвим је логично да те две странке (ДС и СНС) буду коалициони партнери.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)